Latest Post

Wat is de juiste hoogte van een bureau? Getest (2 maanden): Chipolo One en Chipolo Card

Eén van de belangrijkste tools sinds ik (zoals velen) van thuis uit ben beginnen werken is mijn headset. De Razer Thresher 7.1: Uitstekende geluidskwaliteit, maar verdomd groot en zwaar. Als hij ligt op te laden neemt hij een groot deel van mijn bureauoppervlakte in. Daarom zocht ik een manier om ‘m op een stijlvolle manier op te hangen of op te bergen.

Heel wat standaarden om headsets of koptelefoons op te hangen zijn gericht op gamers, en bevatten lichtjes en andere versiering. Dat oogt niet altijd mooi op elke bureau. Daarom besloot ik om deze aan te kopen: de Handythings houten hoofdtelefoonhouder.

handythings houden hoofdtelefoon houder met hoofdtelefoon

Deze staander is gemaakt uit bamboehout en is dus vrij licht. Maar hij bevat een grote basis, waardoor hij niet snel zal omvallen. Ook niet als je de “haak” naar de buitenkant draait. In boovenstaande foto hangt mijn (zware) headset te bengelen, en dat lukt probleemloos.

De standaard bevat drie USB-poorten om je favoriete toestellen op te laden, uiteraard ook de hoofdtelefoon zelf. Er worden geen USB-kabels meegeleverd. Je krijgt wel een stroomkabel bijgeleverd om de USB-poorten van elektriciteit te voorzien.

De vertikale staaf, waar de haak bovenop staat, bevat een gleuf waar je (USB) kabels kan doorsteken, zodat ze mooi samen georganiseerd blijven. De basis zelf bevat verschillende gleuven om toestellen zoals mobiele telefoons en tablets te laten steunen.

Ik ben zeer tevreden van deze standaard voor hoofdtelefoons. ‘s Nachts ligt mijn headset op te laden. Overdag vind je mijn smartphone er terug. Eén keer per week hangt ook mijn smartwatch aan de haak.

Zeer sterk aan te raden!